Aquest dissabte, diàleg amb Bea Talegón

0
355

Des de Junts per la Garriga, us informem que hem convidat a la Bea Talegón el proper dissabte 23 de març, a les 19:30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de la Garriga, on tindrem l’oportunitat d’escoltar-la i dialogar amb ella sobre l’actualitat política.

Beatriz Talegón Ramos és politòloga i jurista espanyola, llicenciada en Dret per la Universitat d’Alcalà.

Actualment és directora d’opinió del Diario 16 i publica articles per diversos diaris digitals, a més de ser molt seguida per Twiter. També col·labora com a tertuliana a Las mañanas de Cuatro i a Preguntes Freqüents de TV3.

Junts per La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.