Dolors Castellà presenta la llista electoral d’ERC amb Acord

0
ERC presentacio_llista_2019_01

Esquerra Republicana amb Acord Independentista de la Garriga presentem aquest diumenge 24 de març la llista electoral completa que lidera la candidata a l’alcaldia  Dolors Castellà per a les municipals del 26 de maig. Les assemblees d’Esquerra Republicana, Acord Independentista i el Jovent Republicà de la Garriga van aprovar per unanimitat la nòmina de disset persones i set suplents que configuren la candidatura d’ERC amb Acord, un any després d’escollir Castellà com a cap de llista. L’acte començarà a les 13 h a l’Auditori Josep Aymerich de l’Escola de Música i comptarà amb la presència de Joan Tardà, diputat al Congrés, que tancarà l’acte.

La llista republicana compta de nou amb Lluís Marco, número 2, i Neus Marrodán (3), actuals regidors a l’equip de Govern de la Garriga. El número 4 de la llista republicana és Lluís Rodíguez, conegut com a ‘Pote’, seguit de Txell Catalán (5), Jordi Musquera (6) i Kaoutar El Azizi (7). Albert Benzekry, actual regidor de cultura, tanca la seva etapa de política activa i no es torna a presentar.

Fidelitat al calendari

Esquerra amb Acord és la candidatura garriguenca més avançada en el calendari de les eleccions municipals del 26 de maig. Dolors Castellà és la candidata des del març del 2018 i aquest gener els grups de treball sectorials es van posar en marxa per elaborar el programa electoral, amb la participació de més d’un centenar de persones. La candidatura començarà a difondre les línies programàtiques a primers d’abril, fins a l’exposició completa del programa en campanya electoral.

Llista completa: CANDIDATES/CANDIDATS

 1. Dolors Castellà Puig
 2. Lluís Marco i Sanclement
 3. Neus Marrodán Torrents
 4. Lluís Rodríguez Piñol (Pote)
 5. Txell Catalán Baldich
 6. Jordi Musquera Marcos
 7. Kaoutar El Azizi El Jebari
 8. Josep Marata i Pujol
 9. Júlia Mumany Pesarrodona
 10. Marc Blasi Navarro
 11. Julieta Torrents Sunyol
 12. Eduard Guerra Sunyol
 13. Montse Lapuerta Allande
 14. Santi Vigas Cobos
 15. Núria Garcia Serra
 16. Jordi Eduard Perales Giménez
 17. Conxita Matamoros Viñas

 

Suplents

 1. Roger Anglada Busquets
 2. Mar Serrat Gavaldà
 3. Albert Plens i Gorgues
 4. Carme Amador López
 5. David Romero Sànchez
 6. Mercè Pujadas Insa
 7. Lluís Noguera Jordana

ERC amb Acord la Garriga

Article anteriorL’activitat “Canvi de marxa” alerta als joves de la Garriga dels riscs en la conducció
Article següentTríduum de Setmana Santa, al Santuari de Puiggraciós

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.