Adrià Matas, de la Garriga, campió de Catalunya d’Ultres

0
Matas ultratrail_2019

El garriguenc Adrià Matas va guanyar ahir, dissabte 16 de març, l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD), que enguany corresponia també al Campionat de Catalunya de Curses d’ultraresistència. Ho va fer amb total autoritat, imposant-se amb solvència a la resta de corredors, traient 15 minuts al segon classificat i prop d’una hora al tercer.

Llegeix la notícia completa a La Jornada del Vallès.cat.

Article anteriorLes rondalles del Vil·la Romana (V): ‘L’Ovella i el Llop’
Article següent#EuropeInYou, l’atractiva campanya de la FUMH de la Garriga per fomentar el vot a les europees
La Jornada del Vallès som un diari digital impulsat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que ha creat un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. Col·laborem estretament compartint notícies i informació de l'àmbit esportiu garriguenc amb La Garriga Digital.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.