L’Olímpic estrena pàgina web per apropar-se encara més als seus seguidors

0
Olimpic nou_web_mar_2019

La família del CF Olímpic la Garriga és nombrosa gràcies a la multitud d’equips que gaudeixen del futbol assíduament al municipal, de les seves famílies i, òbviament, dels seus fidels seguidors. Des dels més petits de l’Escoleta, fins als cracs del Primer Equip, en total hi ha vint-i-un combinats que entrenen i competeixen cada setmana, sigui a casa o fora, així que la passió que mou el club de futbol del poble, fundat el 1948, és enorme.

Aquesta setmana, i per tal de poder-los seguir encara de més a prop, el club ha estrenat pàgina web, on hi repassen la història del Club de Futbol Olímpic la Garriga, hi pots veure tots i cadascun dels jugadors que conformen els seus equips i, fins i tot, hi pots comprar material de tot tipus a la seva botiga de roba i complements.

Article anteriorL’Ajuntament de la Garriga rep novament el segell de Transparència d’Infoparticipa
Article següentLes rondalles del Vil·la Romana (V): ‘L’Ovella i el Llop’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.