L’Ajuntament de la Garriga rep novament el segell de Transparència d’Infoparticipa

0
Infoparticipa mar_2019_OAMC_01

Tan sols 32 ajuntaments dels 947 de tot Catalunya han rebut aquest any la màxima puntuació de la mà del Consell Certificador del Segell Infoparticipa, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre els més ben puntuats s’hi troba, un any més, el consistori de la Garriga, la qual cosa vol dir que ha obtingut la màxima puntuació en cadascun dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, basats en al Llei de Transparència del 2013.

La distinció, menció especial per la qualitat i el 100% de transparència de la comunicació pública, va tenir lloc ahir dimecres dia 13 de març i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la Garriga, que ha agraït la tasca dels treballadors de l’ajuntament a través de les xarxes socials.

Tota la informació del Mapa Infoparticipa, la trobareu al seu web.

Fotografia OAMC

Article anteriorLes rondalles del Vil·la Romana (IV): ‘El lladre dolent’
Article següentL’Olímpic estrena pàgina web per apropar-se encara més als seus seguidors
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.