La Fira de la Botifarra torna a omplir de vida el centre del poble

0
208

La vuitena edició de La Fira de la Botifarra de la Garriga s’ha saldat amb nota després que, entre dissabte i diumenge, centenars de persones gaudissin de les propostes que s’havien instal·lat a les places i carrers del centre. Gastronomia, música i entreteniment pels més menuts, entre moltes d’altres activitats, van anar degudament acompanyades d’un clima primaverenc que va permetre veure gent amb màniga curta i ulleres de sol passejant i comprant a les paradetes de productes artesanals o degustant les creacions dels restauradors, amb la botifarra com a element comú.

Així, un any més, La Fira de la Botifarra de la Garriga es destaca com una cita ineludible del panorama cultural del poble, que implica autòctons i atrau forasters, dinamitzant, així, un teixit comercial necessitat d’estímuls i alegries.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.