La Fira de la Botifarra torna a omplir de vida el centre del poble

0
Fira Botifarra_2019_03

La vuitena edició de La Fira de la Botifarra de la Garriga s’ha saldat amb nota després que, entre dissabte i diumenge, centenars de persones gaudissin de les propostes que s’havien instal·lat a les places i carrers del centre. Gastronomia, música i entreteniment pels més menuts, entre moltes d’altres activitats, van anar degudament acompanyades d’un clima primaverenc que va permetre veure gent amb màniga curta i ulleres de sol passejant i comprant a les paradetes de productes artesanals o degustant les creacions dels restauradors, amb la botifarra com a element comú.

Així, un any més, La Fira de la Botifarra de la Garriga es destaca com una cita ineludible del panorama cultural del poble, que implica autòctons i atrau forasters, dinamitzant, així, un teixit comercial necessitat d’estímuls i alegries.

Article anteriorERC amb Acord aprova la llista electoral completa
Article següentJa és aquí el Terra de Sons 2019
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.