ERC amb Acord aprova la llista electoral completa

0
dolors castellà02

Esquerra Republicana de la Garriga ja té configurada tota la llista electoral de l’alcaldable Dolors Castellà per a les municipals del 26 de maig. Les assemblees d’Esquerra Republicana, Acord Independentista i el Jovent Republicà de la Garriga, reunides aquest dimecres 6 de març, van aprovar per unanimitat la nòmina de disset persones i set suplents que configuren la candidatura d’ERC amb Acord.

La llista republicana compta de nou amb Lluís Marco, número 2, i Neus Marrodán (3), actuals regidors a l’equip de Govern de la Garriga. El número 4 de la llista republicana és Lluís Rodíguez, conegut com a ‘Pote’, seguit de Txell Catalán (5), Jordi Musquera (6) i Kaoutar El Azizi (7). Albert Benzekry, actual regidor de cultura, tanca la seva etapa de política activa i no es torna a presentar.

Dolors Castellà va destacar la gran diversitat de la llista, configurada amb nou independents dels disset, i quatre membres del Jovent Republicà. La llista s’enriqueix de “visions diferents del poble”. La varietat d’edats, barris, entorns socials i especialitats professionals “ens pot aportar mirades i necessitats diferents pel poble”. En definitiva, es tracta d’una candidatura “el màxim de representativa” possible, a banda que alterna dones i homes com a totes les llistes d’Esquerra en poblacions de més de 3 mil habitants.

Fidelitat al calendari

Esquerra amb Acord és la candidatura més avançada en el calendari electoral de la Garriga. Dolors Castellà és la candidata des del març del 2018 i aquest gener els grups de treball sectorials es van posar en marxa per elaborar el programa electoral, amb la participació de més d’un centenar de persones. El proper diumenge 24 de març es farà la presentació oficial de la llista amb la presència de Joan Tardà, diputat al Congrés.

Llista completa: CANDIDATES/CANDIDATS

1. Dolors Castellà Puig

2. Lluís Marco i Sanclement

3. Neus Marrodán Torrents

4. Lluís Rodríguez Piñol (Pote)

5. Txell Catalán Baldich

6. Jordi Musquera Marcos

7. Kaoutar El Azizi El Jebari

8. Josep Marata i Pujol

9. Júlia Mumany Pesarrodona

10. Marc Blasi Navarro

11. Julieta Torrents Sunyol

12. Eduard Guerra Sunyol

13. Montse Lapuerta Allande

14. Santi Vigas Cobos

15. Núria Garcia Serra

16. Jordi Eduard Perales Giménez

17. Conxita Matamoros Viñas

Suplents

1. Roger Anglada Busquets

2. Mar Serrat Gavaldà

3. Albert Plens i Gorgues

4. Carme Amador López

5. David Romero Sànchez

6. Mercè Pujadas Insa

7. Lluís Noguera Jordana

Esquerra Republicana amb Acord

Article anteriorLa 8a Fira de la Botifarra s’instal·larà al centre de la Garriga
Article següentLa Fira de la Botifarra torna a omplir de vida el centre del poble

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.