La 8a Fira de la Botifarra s’instal·larà al centre de la Garriga

0
Fira Botifarra_2019_01

La menja més icònica de la Garriga tornarà a ser protagonista aquest cap de setmana amb un munt d’activitats i propostes en el marc de la vuitena edició de la Fira de la Botifarra. Seran unes jornades amb la gastronomia com a principal cap de cartell, però també amb especial atenció al modernisme i el termalisme, creant, així, una relació de marca “La Garriga” que posarà en valor els trets més característics i mediàtics del poble.

La plaça de l’Església, els carrers Centre i Banys i la plaça Can Dachs, doncs, tornaran a ser el punt de trobada de la majoria d’activitats, on s’hi podran degustar multitud de creacions de cansaladeries i establiments i hi haurà una zona de jocs i diverses activitats pels més menuts. Alhora, però, s’han programat visites guiades per a plasmar la relació entre el modernisme i la gastronomia, mentre que el termalisme també serà protagonista del diumenge amb una calderada popular on s’hi couran botifarres amb aigua termal.

Ada Parellada, reconeguda cuinera catalana i propietària del restaurant Semproniana, serà l’encarregada d’inaugurar la 8a Fira de la Botifarra de la Garriga. També farà un showcooking on prepararà fins a tres tapes de botifarra, entre les quals n’hi haurà una de solidària que es podrà tastar durant tot el cap de setmana i que destinarà els seus beneficis a una entitat benèfica del poble.

Tota la informació sobre la 8a Fira de la Botifarra la podeu trobar al seu web oficial.

Article anteriorContra les desigualtats per raó de gènere, divendres recolzem la vaga feminista
Article següentERC amb Acord aprova la llista electoral completa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.