Contra les desigualtats per raó de gènere, divendres recolzem la vaga feminista

0
Vaga feminista_2019_04

Conscients que fer vaga és una de les eines més poderoses que una societat té a les seves mans per a denunciar, pressionar i, en definitiva, canviar les coses, a La Garriga Digital.cat ens tornem a sumar a una jornada de protestes que esperem i desitgem que siguin massives. És per això que aquest divendres dia 8 de març, i tal i com vàrem fer l’any passat, aquest digital participarà a la jornada reivindicativa feminista, alhora que us convida a secundar la protesta i assistir a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona, a les 18:30 h.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de la Garriga i diverses entitats i col·lectius feministes del poble han programat un cicle d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Unes propostes que es varen encetar diumenge amb una trobada a La Torre del Fanal per a preparar la vaga feminista i elaborar material per assistir a la manifestació de divendres, que tindrà com a lema “Ens aturem per canviar-ho tot. Cap pas enrere”.

La resta d’activitats les podeu consultar tot seguit:

Vaga feminista_2019_02

Vaga feminista_2019_03

Article anteriorProp de 1.000 persones participen a la Rua de Carnestoltes
Article següentLa 8a Fira de la Botifarra s’instal·larà al centre de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.