Contra les desigualtats per raó de gènere, divendres recolzem la vaga feminista

0
271

Conscients que fer vaga és una de les eines més poderoses que una societat té a les seves mans per a denunciar, pressionar i, en definitiva, canviar les coses, a La Garriga Digital.cat ens tornem a sumar a una jornada de protestes que esperem i desitgem que siguin massives. És per això que aquest divendres dia 8 de març, i tal i com vàrem fer l’any passat, aquest digital participarà a la jornada reivindicativa feminista, alhora que us convida a secundar la protesta i assistir a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona, a les 18:30 h.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de la Garriga i diverses entitats i col·lectius feministes del poble han programat un cicle d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Unes propostes que es varen encetar diumenge amb una trobada a La Torre del Fanal per a preparar la vaga feminista i elaborar material per assistir a la manifestació de divendres, que tindrà com a lema “Ens aturem per canviar-ho tot. Cap pas enrere”.

La resta d’activitats les podeu consultar tot seguit:

Vaga feminista_2019_02

Vaga feminista_2019_03

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.