Prop de 1.000 persones participen a la Rua de Carnestoltes

0
Carnestoltes 2019_01

Una nova jornada de festa i disfresses es va poder viure aquest dissabte a la Garriga a la tradicional rua de Carnaval, que va omplir els carrers del poble de música, coreografies i colors gràcies a la participació de 12 comparses i més de 900 inscrits, entre alumnes de les diferents escoles, molts dels seus pares i mares i també gent que es va disfressar pel seu compte i també va voler gaudir d’una jornada amb cada cop més concurrència.

I el Carnestoltes no seria complet sense el concurs de disfresses, que enguany va tenir com a guanyador en la seva categoria principal la comparsa de l’AMPA de l’escola Els Pinetons, Els Cocotons, amb 181 inscrits i la seva caracterització de l’aclamada pel·lícula de Pixar, Coco.

El premi en Categoria B es va adjudicar als Bollywood Show, format essencialment per alumnes, pares i mares de l’escola Puiggraciós, que van engalanar-se i ballar com si d’una típica pel·lícula índia es tractés.

Les categories C, D i E se les van endur els Black and White, els Xuxes i La Tormenta Perfecta, per aquest ordre.

Article anteriorEl projecte de POUM avança amb la unanimitat de tots els partits
Article següentContra les desigualtats per raó de gènere, divendres recolzem la vaga feminista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.