Canvis al capdavant de la CUP La Garriga

0
CUP Pep_Tarradas_feb_2019_01

El passat dissabte dia 23 de febrer, dins el programa d’activitats de la sisena Calçotada per la Unitat Popular a la Plaça del Silenci, vam anunciar la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals a la Garriga: Pep Tarradas i Dulcet, Irene Puig i Rocher, Bartomeu Mas i Ginesta, Dani Codina i Cuspinera i Laia Alsina i Garrido seran les cinc persones que encapçalaran la llista de la Candidatura d’Unitat Popular de la Garriga. Gent compromesa i activa en els moviments populars al poble i tossudament defensora del municipalisme com a eina de ruptura i apoderament popular.

Tal com va afirmar el cap de llista Pep Tarradas en la seva intervenció, els objectius per la propera legislatura són prou nítids: des de les campanyes per l’accés a un habitatge digne, les remunicipalitzacions dels serveis públics, l’aprofundiment democràtic i l’apoderament popular, passant per la justícia social i la redistribució de la riquesa, sense oblidar mai la defensa dels drets laborals, la lluita feminista ni el respecte pel territori.

Tarradas també va subratllar i va mostrar paraules d’agraïment a la bona tasca feta als plens municipals i al treball de representació institucional tant del Roger Prims i Vila com de la Clara Dachs i Bernad, que ocuparan els dos últims llocs de la llista electoral.

CUP la Garriga

Article anteriorDissabte toca disfressar-se!
Article següentTreballadors de l’Ajuntament constitueixen una secció sindical
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.