Dissabte toca disfressar-se!

0
Carnestoltes LG_2019_01

Un nou Carnaval és a tocar i les carrosses i comparses ultimen els darrers detalls per participar a una rua de la Garriga que cada any és més lluïda. Serà, com sempre, un recorregut que s’iniciarà davant del Teatre a les 17:45 h i passarà pels carrers Vinyals, Banys, Samalús, Nostra Senyora de la Salut, la plaça de les Oliveres i els carrers Cardedeu, Sant Ramon i Calàbria. A la plaça de l’Església, els grups participants hi actuaran i el jurat donarà els seus veredictes.

Dimecres dia 6, a més, tindrà lloc el tradicional Enterrament de la Sardina a la plaça de l’Església, en una jornada que començarà a les 17:15 h amb animació infantil, xocolatada per a les persones que hi assisteixin vestides de dol i, com no podia ser d’altra manera, la crema del Rei Carnestoltes.

Article anteriorLes gangues tornaran a ocupar el centre de la Garriga
Article següentCanvis al capdavant de la CUP La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.