Dissabte toca disfressar-se!

0
188

Un nou Carnaval és a tocar i les carrosses i comparses ultimen els darrers detalls per participar a una rua de la Garriga que cada any és més lluïda. Serà, com sempre, un recorregut que s’iniciarà davant del Teatre a les 17:45 h i passarà pels carrers Vinyals, Banys, Samalús, Nostra Senyora de la Salut, la plaça de les Oliveres i els carrers Cardedeu, Sant Ramon i Calàbria. A la plaça de l’Església, els grups participants hi actuaran i el jurat donarà els seus veredictes.

Dimecres dia 6, a més, tindrà lloc el tradicional Enterrament de la Sardina a la plaça de l’Església, en una jornada que començarà a les 17:15 h amb animació infantil, xocolatada per a les persones que hi assisteixin vestides de dol i, com no podia ser d’altra manera, la crema del Rei Carnestoltes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.