Odre del dia del Ple municipal de febrer de 2019

0
Ple LG_set_2017_OAMC

Aquest dimecres dia 27 de febrer de 2019, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, com sempre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. La sessió es podrà seguir en directe, presencialment o a través de l’emissora local Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta de la sessió 118 corresponent al Ple de 30 de gener de 2019.

2. Despatx d’ofici.

3. Ratificació de la RA d’esmena de l’error material de la Tarifa 2 nocturna “preu hora d’espera” de l’actualització de les tarifes del servei municipal de taxis aprovades al Ple de 30 de gener de 2019.

4. Aprovació de la primera pròrroga del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals.

5. Aprovació de  la modificació de les “Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a centres educatius (escoles i instituts) per a la realització d’activitats o actuacions dins del programa dels Jocs escolars de l’Ajuntament de la Garriga”.

6. Aprovació de la modificació de les “Bases reguladores per la concessió de subvencions destinades a ajuts de llibres i material escolar pels/per les alumnes d’educació infantil, primària i secundària dels centres d’ensenyament públic i privat concertat empadronats/ades a la Garriga”.

7. Aprovació de les “Bases reguladores per a la concessió d’ajuts per activitats de lleure i casals de l’Ajuntament de la Garriga”.

8. Aprovació de les “Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per l’atorgament d’ajuts econòmics per facilitar l’accés a l’habitatge”.

9. Aprovació de l’Avanç de la revisió del POUM del municipi de la Garriga.

10. Suspensió de la tramitació dels instruments de planejament, de les llicències urbanístiques, de les declaracions responsables i comunicacions prèvies del sector B2 Can Borrell.  

11. Suspensió de la tramitació dels instruments de planejament, de les llicències urbanístiques, de les declaracions responsables i comunicacions prèvies del sector B-3  Can Vilanova.

12. Suspensió de la tramitació dels instruments de planejament, de les llicències urbanístiques, de les declaracions responsables i comunicacions prèvies del sector B-4  Can Poi.

13. Suspensió de la tramitació dels instruments de planejament, de les llicències urbanístiques, de les declaracions responsables i comunicacions prèvies del sector B-5  Can Violí.

14. Aprovació modificació del pla d’inversions del pressupost del 2019.

15. Aprovació expedient de modificació de crèdits núm. 2019/04, modalitat crèdits extraordinaris.

16. Aprovació de la moció de denúncia de l’espoli dels recursos naturals al Sàhara occidental.

17. Donar compte de l’estat d’execució del pressupost 4t trimestre 2018.

18. Donar compte morositat i període mitjà de pagament 4t trimestre 2018.

19. Moció  que presenta el grup municipal d’ICV-EUiA-E en suport al manifest “Eurovelo 8 pel Vallès Oriental”.

20. Precs i Preguntes.

Fotografia OAMC

Article anteriorAbraham Kiptum i Miriam Ortiz, guanyadors de La Mitja de 2019
Article següentLes gangues tornaran a ocupar el centre de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.