Les gangues tornaran a ocupar el centre de la Garriga

0
Garrigangues 2019

Una nova fira Garrigangues, organitzada per l’Associació de Comerciants del poble i l’Ajuntament, s’instal·larà el proper diumenge al matí al carrer Centre per a oferir els productes dels comerços locals amb els millors descomptes i avantatges per a tota la població. Serà una jornada amb multitud de parades de tot tipus de les botigues i establiments de l’ASIC de la Garriga, que seran a peu de carrer entre les 10 i les 14 h.

Aquesta fira Garrigangues arriba, amb aquesta, a la seva novena edició, constatant així la consolidació d’un model comercial proper i dinàmic, que gaudeix de la total acceptació i complicitat de la població.

Article anteriorOdre del dia del Ple municipal de febrer de 2019
Article següentDissabte toca disfressar-se!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.