L’irresponsable tancament decretat per l’Ajuntament de les instal·lacions esportives el dia de la vaga general

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu de Cs la Garriga, Àngel Guillén, ha qualificat “d’irresponsable” la decisió de l’Ajuntament de tancar les instal·lacions esportives municipals el proper dijous 21 de febrer, dia en què hi ha convocada una jornada de vaga general, i ha instat al govern municipal a “exercir les seves funcions i complir amb el deure de mantenir obertes les instal·lacions esportives del municipi”.

Segons Guillén, l’Ajuntament ha comunicat a les entitats esportives que el dijous 21 de febrer les instal·lacions esportives estaran tancades a causa de la vaga general convocada per un sindicat minoritari amb motiu del judici del ‘procés’. Guillén ha manifestat que “el regidor d’esports ens ha justificat el tancament de les instal·lacions perquè els conserges fan vaga” aspecte que no està del tot confirmat i que segons Guillén “són excuses de mal pagador ja que quan, per exemple, un conserge està de baixa, les instal·lacions s’obren igualment i es busquen solucions”. Per a Guillén “tot això respon a una ordre política d’un Govern Municipal que s’ha transformat en un autèntic CDR encapçalat per l’alcaldessa Budó per tal de col·laborar amb la sensació que la vaga té un seguiment massiu a la Garriga, extralimitant-se en el seu paper de permetre tant el legítim dret a la vaga com el també, i no menys legítim, dret a no secundar-la”.

Guillén ha matisat que “aquesta mesura del govern municipal deixarà sense poder realitzar aquest proper dijous entrenaments amb els seus clubs a centenars de nens i joves garriguencs”, i  ha afegit: “que en molts casos  vénen arrossegant la nefasta política d’obres en algunes instal·lacions, com el cas de la pista nº2, que porta 9 mesos de retard sobre la data de finalització de les obres i els obliga a entrenar en llocs improvisats; o el canvi de gespa del camp de futbol que, per una pèssima decisió de l’equip de govern, ha portat al fet que tots els equips de l’Olímpic la Garriga hagin hagut d’entrenar durant un mes en pistes de col·legis o en altres camps de la comarca”.

Guillén ha acusat el govern municipal de ser “una rèmora i un incordi continu cap a les entitats esportives locals amb les seves decisions” i ha instat a que “no es barregi política amb esport i es permeti exercir la seva llibertat d’entrenament a aquells esportistes que el dia 21 així estimin oportú fer-ho”.

Cs La Garriga

Article anteriorEs denega el Pla Parcial de Can Poi
Article següentEls centres educatius obren les seves portes
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.