La Garriga Digital.cat ens sumem a la vaga general d’aquest dijous

0
Vaga General_21F_2019_01

Aquest proper dijous dia 21 de febrer, la Intersindical-CSC ha convocat una vaga general per reivindicar la derogació de la reforma laboral i un salari mínim de 1.200 euros. És evident, però, que més que una lluita pels drets laborals dels catalans, aquesta protesta serà un clam contra l’actual reculada de drets i les llibertats, a seques, de tota una societat que està sent jutjada en aquests mateixos instant a 600 quilòmetres de distància. Una farsa que mereix ser denunciada i combatuda amb totes les eines democràtiques al nostre abast i, per això, a La Garriga Digital.cat ens sumem a unes mobilitzacions que, creiem, ens fan més dignes.

La Intersindical-CSC, sindicat republicà, independentista i de classe, no està lligada a cap entitat estatal, com ara UGT o CCOO. Aquests, han mostrat el seu rebuig a la mobilització, al·legant que “no interpel·la al conjunt de la societat catalana”, com si la lluita en favor de la democràcia, dels drets i de les llibertats no fos cosa de tothom; com si el que està passant ara mateix a Espanya fos normal.

A diferència seva, però, sí que han secundat la vaga el principal sindicat d’ensenyament de Catalunya (USTEC-STEs), el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), la CGT-Ensenyament, les ADIC, Universitats per la República i Sindicalistes per la República, entre molts d’altres. També els partits independentistes i els Comuns, els CDR, ANC o Òmnium Cultural se sumaran a les mobilitzacions.

Perquè nosaltres també volem mostrar la nostra indignació, a La Garriga Digital.cat ens acollim al nostre dret a vaga i aquest dijous no treballarem, alhora que us convidem a acompanyar-nos. Per una Catalunya lliure, treballadora i justa.

Més informació sobre la Vaga General, aquí.

Article anteriorHan dit No
Article següentEs denega el Pla Parcial de Can Poi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.