L’Ajuntament s’oposa definitivament al projecte d’urbanització del Torrent de la Mesquita

0
Torrent de_la_Mesquita_FB_01

Finalment, i després de la reunió de la junta de govern que va tenir lloc el passat dilluns, el consistori de la Garriga ha tancat la porta al projecte que pretenia urbanitzar el Torrent de la Mesquita, després d’analitzar els informes de Territori i constatar que la planificació presentava multitud de mancances insalvables. Així, aquesta zona situada al nord del barri de Can Poi, amb 19 hectàrees a tocar del Parc Natural del Montseny, restarà intacta de moment, sense la construcció dels prop de 135 habitatges previstos en el pla que ara s’ha denegat.

Aquestes deficiències en el projecte són múltiples: pendents del terreny molt superiors als admesos, manca de localització de terrenys reservats a protecció oficial o, també, inviabilitat econòmica deguda al fet que no s’ha considerat la previsió de costos d’abastament al sector a partir de les infraestructures existents. A més a més, tampoc s’ha projectat un itinerari de vianants accessible, faltarien zones verdes (perquè les proposades superen el pendent legal del 25%) i l’amplada dels carrers no arribaria al mínim establert.

Així doncs, els principals impulsors d’aquest projecte, bàsicament propietaris de terrenys de la zona i la SL Can Poi 2020, haurien de tornar a començar tots els tràmits per a poder tornar a presentar un pla d’urbanització nou, si bé s’intueix gairebé impossible que aquest pogués prosperar. Al seu torn, la plataforma ciutadana contrària a aquestes actuacions, Salvem el Torrent de la Mesquita, es felicita de la decisió del consistori i assegura que seguirà treballant per aconseguir que d’altres zones objecte de ser convertides en urbanitzables, finalment, romanguin sense ciment.

Fotografia extreta del perfil del Facebook de Salvem el Torrent de la Mesquita

Article anteriorJa et pots inscriure a la V Duatló Familiar de la Garriga
Article següentHan dit No
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.