La Garriga Digital

Ja et pots inscriure a la V Duatló Familiar de la Garriga

Duatló Familiar_febrer_2019_01

El dissabte dia 6 d’abril, a les 17 h, una nova Duatló Familiar tindrà lloc a la Garriga de la mà de la secció de triatló del club d’atletisme Les Tortugues, en una bona ocasió per a practicar esport acompanyats de la teva gent més propera. Serà en un circuit habilitat al barri de Can Terrers i s’hi podran apuntar fins a 60 parelles, ja que, donada la complexitat de la prova, s’ha hagut de restringir el nombre de participants.

Al final de la cursa, que no distingirà entre guanyadors i perdedors, doncs l’objectiu és, simplement, participar-hi passar-ho el millor possible, tindrà lloc un gran sorteig. Serà una jornada que inclourà, a més, berenar i una bossa del corredor per a tots els participants.

El preu d’inscripció és de 22 € per parella (inclou una assegurança de 2 €) i es pot realitzar seguint aquest enllaç.

Per altra banda, qui vulgui involucrar-se més i col·laborar amb la V Duatló Familiar, pot fer-ho com a voluntari o bé com a empresa o botiga, ajudant a fer més gros el premi del sorteig o col·laborant amb la bossa del corredor. Tan sols cal enviar un correu electrònic a duatlofamiliarlagarriga@gmail.com.

Normativa i reglament.

Exit mobile version