Gil Carbonés, protagonista d’un nou documental al canal Esport 3

0
Gil Carbonés_febrer_2019_01

El garriguenc Gil Carbonés és una figura internacional del horseball, esport que, entre d’altres premis, el va coronar com a millor jugador mundial l’any 2015. Ara, de la mà del també veí de la Garriga, Oriol Sabata, serà el protagonista del nou programa que s’emetrà el proper dilluns 11 de febrer al canal Esport 3 a les 19:30 h, en el marc de la sèrie Esport Global. S’hi parlarà, òbviament, de horseball, però sobretot de superació, doncs aquestes produccions retraten esportistes d’elit que s’han sobreposat a durs contratemps de la vida fins arribar a destacar; en el cas de Carbonell, vencent un càncer.

El canal Esport 3, de televisió de Catalunya, va renovar la seva confiança en aquesta sèrie documental després de la bona acollida que tingués l’any passat, i s’han previst cinc nous documentals, el primer dels quals ja es va emetre el passat dilluns.

A més, unes 150 escoles aprofitaran la feina pedagògica d’Esport Global, en un programa de valors i esport que proporcionarà als més joves una altra visió de la pràctica esportiva, allunyada de la més mediàtica.

Fotografia extreta del Facebook d’Esport Global

Article anteriorLa festa de presentació de La Mitja serà aquest dissabte
Article següentLes rondalles del Vil·la Romana (II): ‘Els tres superherois’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.