La 48a Viladrau – La Garriga arribarà amb dues novetats importants

0
Viladrau LG_2019

La propera edició de la travessa Viladrau-La Garriga tindrà dues novetats destacades. Per una banda, la prova, organitzada pel Centre Excursionista Garriguenc, tindrà lloc el 17 de març i no pas el segon diumenge de febrer, com era tradicional, per tal d’evitar les baixes temperatures. Precisament les males condicions meteorològiques van fer suspendre l’edició de l’any passat, que es va acabar celebrant el mes de març.

L’altra gran novetat és la possibilitat de fer la travessa prenent la sortida des de Collformic, estalviant així 9 km i evitant també la part més dura però més bonica de la travessa, la pujada a Sant Segimon. Com cada any, el trasllat dels centenars de participants es farà amb autocars que sortiran de la Sínia, al mateix municipi garriguenc, a partir de les 5:30 hores. Els participants que optin pel recorregut curt sortiran a les 6:30 del mateix lloc.

Pots llegir la notícia completa a La Jornada del Vallès.cat 

Fotografia de 2013 de Laura Ferrandis

Article anteriorEsport Global, la sèrie documental produïda a la Garriga, torna a l’Esport 3
Article següentLes rondalles del Vil·la Romana (I): ‘El paper dels somnis’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.