Santiago Cucurella tindrà una aula amb el seu nom a Can Ramos

0
343

Coincidint amb l’inici del III Memorial Santi Cucurella, la Fundació Universitària Martí l’Humà, de la qual en fou fundador i director entre el 2002 i el 2014, any de la seva jubilació, ha preparat un acte d’homenatge que consistirà en la descoberta d’una placa que donarà el seu nom a la sala principal de Can Ramos. Serà el proper dimarts dia 5 de febrer, a les 17:30 h, en una cerimònia oberta al públic que comptarà amb la presència de la família d’en Santi i antics companys i amics del professor i historiador de la Garriga.

Cucurella va morir l’any 2015 i, des de llavors, les conferències de l’Aula de la Universitat a l’Abast de la FUMH del mes de febrer estan dedicades a la seva figura. Enguany, en el tercer Memorial Santiago Cucurella, doncs, estan previstes les següents conferències:

  • Dimarts 5 de febrer: Joan Cruells (psiquiatre). Salut mental. Debilitats i fortaleses.
  • Dimarts 12 de febrer: Jordi Portabella (biòleg). La ciència; com ens ajuda en el dia a dia.
  • Dimarts 19 de febrer: Montse Guri (pedagoga). Teixint l’educació.
  • Dimarts 26 de febrer: Jordi Barbeta (periodista). Política i periodisme.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.