Quim Torra, a la Garriga per a commemorar el 80è aniversari del bombardeig

0
232

El Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, visitarà aquest diumenge la Garriga en un acte institucional per a commemorar el 80è aniversari del bombardeig que va patir el municipi per part de l’aviació feixista i que va causar 15 víctimes mortals i multitud de ferits. Torra aprofitarà per visitar l’Ajuntament, on hi signarà el llibre d’honor, per conèixer el refugi antiaeri de l’estació, únic refugi d’aquestes característiques museïtzat en tot Catalunya, i per assistir a l’acte programat a l’església de La Doma, pensat per a recuperar i divulgar la memòria històrica i generar un procés de reflexió sobre els fets de la Guerra Civil.

La visita seguirà la següent agenda:

10:15 h: Arribada a l’Ajuntament de la Garriga. Visita institucional i trobada amb l’alcaldessa i resta de membres del consistori. Signatura del llibre d’honor.

10:45 h: Visita al refugi antiaeri de l’estació.

12 h: Acte institucional a l’església de La Doma, conduïda per l’actriu Glòria Font; Intervenció del regidor de Patrimoni, Albert Benzekry; Actuació de la cantant Marina Rossell (3 peces); Conversa amb familiars de víctimes del bombardeig; Parlaments institucionals a càrrec de Joan Garriga (historiador), Meritxell Budó (alcaldessa) i de Quim Torra (president de la Generalitat); Al final de l’acte, descoberta de la nova senyalització memorial de la fossa comuna del cementiri vell i ofrena floral en record de les víctimes del bombardeig de 1939.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.