El fred, a la Garriga, no atura la festa: ja és aquí la ‘Malhivern’

0
Saligarda Malhivern_2019_01

Dels creadors de l’exitosa Festa Major alternativa de l’estiu passat, la Saligarda, aquest dissabte arriba la festa popular d’hivern, carregada de propostes per a tots els públics, des del matí i fins ben entrada la matinada. Tindrà lloc a la zona d’aparcament del pavelló de Can Noguera, a partir de les onze, i s’hi podran trobar tallers, menjar, música, cultura i molta festa.

Així doncs, la gent de la Saligarda ha preparat un seguit d’activitats que van des d’un Scape Room fins a un concurs de truites, on es premiaran la més bona i la més original. També hi haurà, òbviament, dinar i sopar populars (escudella i carn d’olla per només 5 euros!), però també un vermut musical, bingo de bandes sonores, taller de castells amb els Xics de Granollers i música, molta música.

El fred, a la Garriga, no és impediment per a passar-ho bé. I el jovent, aquí, ho té claríssim.

Saligarda Malhivern_2019_02

 

Article anteriorL’AUA proposa noves conferències per aquest curs
Article següentQuim Torra, a la Garriga per a commemorar el 80è aniversari del bombardeig
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.