L’AUA proposa noves conferències per aquest curs

0
AUA logo_2019

El passat 8 de gener es va estrenar el programa d’hivern d’aquest 2019 de l’Aula de la Universitat a l’Abast de la FUMH amb una conferència del musicòleg Joaquim Rabaseda. Una setmana més tard, com sempre, un dimarts a les 18:30 h, va agafar el relleu la dibuixant i escriptora Roser Capdevila, amb una presentació titulada La nena que volia dibuixar. Petits records de postguerra, i avui, i complint la màxima de diversitat de les xerrades que proposa l’AUA, és el torn de Xavier Moret, periodista, que parlarà sobre El genocidi a Armènia.

Aquests son alguns dels exemples de les conferències que ofereix aquesta secció de la Fundació Universitària Martí l’Humà, que ha preparat un programa d’allò més variat per apropar l’excel·lència cultural a la Garriga. Enguany, la llista de conferenciants és llarga i de nivell, amb noms com el de Salvador Cardú, Jordi Barbeta o Anna Maluquer, i temàtiques que abasten des de la música a l’economia, passant pel periodisme o la política, la salut i l’educació.

A més, per tercer any, els col·loquis del mes de febrer tornaran a estar dedicats a la figura del fundador i director de la FUMH, Santiago Cucurella Fernàndez, mort l’any 2015.

Les inscripcions a l’AUA que permeten l’assistència a les xerrades de dimarts a les 18:30 h, encara romanen obertes.

AUA gen_2019_02

 

AUA gen_2019_01

Article anteriorCom s’avançarà cap a la República? Ho explica Ramir De Porrata aquest dissabte
Article següentEl fred, a la Garriga, no atura la festa: ja és aquí la ‘Malhivern’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.