L’AUA proposa noves conferències per aquest curs

0
70

El passat 8 de gener es va estrenar el programa d’hivern d’aquest 2019 de l’Aula de la Universitat a l’Abast de la FUMH amb una conferència del musicòleg Joaquim Rabaseda. Una setmana més tard, com sempre, un dimarts a les 18:30 h, va agafar el relleu la dibuixant i escriptora Roser Capdevila, amb una presentació titulada La nena que volia dibuixar. Petits records de postguerra, i avui, i complint la màxima de diversitat de les xerrades que proposa l’AUA, és el torn de Xavier Moret, periodista, que parlarà sobre El genocidi a Armènia.

Aquests son alguns dels exemples de les conferències que ofereix aquesta secció de la Fundació Universitària Martí l’Humà, que ha preparat un programa d’allò més variat per apropar l’excel·lència cultural a la Garriga. Enguany, la llista de conferenciants és llarga i de nivell, amb noms com el de Salvador Cardú, Jordi Barbeta o Anna Maluquer, i temàtiques que abasten des de la música a l’economia, passant pel periodisme o la política, la salut i l’educació.

A més, per tercer any, els col·loquis del mes de febrer tornaran a estar dedicats a la figura del fundador i director de la FUMH, Santiago Cucurella Fernàndez, mort l’any 2015.

Les inscripcions a l’AUA que permeten l’assistència a les xerrades de dimarts a les 18:30 h, encara romanen obertes.

AUA gen_2019_02

 

AUA gen_2019_01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada