Com s’avançarà cap a la República? Ho explica Ramir De Porrata aquest dissabte

0
ANC Ramir_De_Porrata_2019

Ramir De Porrata-Dòria s’ha convertit, darrerament, en un dels opinadors més influents del panorama independentista, sobretot gràcies als seus elaborats fils de Twitter, on argumenta pels seus més de 60.000 seguidors, de forma didàctica i ordenada, la seva visió sobre el procés d’alliberament nacional de Catalunya. S’ha guanyat la fama d’optimista i ha recorregut el territori explicant en multitud de xerrades i col·loquis la seva particular visió del procés, posant especial èmfasi en la partida política internacional, que apunta com a més rellevant, de la que es juga en territori català i espanyol. En aquest sentit, la seva línia de pensament és sovint comparada a la que representen Bernat Deltell, Rafael Pous o Joan Canadell.

De Porrata, empresari, enginyer i economista, va ser vicepresident del Cercle Català de Negocis, associació empresarial fundada el 2008 que va posar damunt la taula els desajusts i abusos econòmics que pateix Catalunya per part dels successius governs espanyols i que, mitjançant dades i didàctics “Power Points”, va sumar un gran nombre d’escèptics a la causa independentista. L’any 2017 es va presentar a les eleccions la Parlament de Catalunya com a número 62 a la llista unitària de Junts per Catalunya i ha denunciat reiteradament la manca d’unitat de l’independentisme, assenyalant durament els polítics actuals.

Aquest proper dissabte dia 26 de gener, doncs, l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga l’ha convidat a l’Auditori Municipal de l’Escola de Música en una xerrada que, titulada “Com avançarem cap a la República”, tindrà lloc a les 19 h.

Article anteriorMeritxell Budó podria assumir la conselleria de Presidència de la Generalitat
Article següentL’AUA proposa noves conferències per aquest curs
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.