Meritxell Budó podria assumir la conselleria de Presidència de la Generalitat

0
meritxell budo03C

Segons informava el diari Ara en la seva edició d’aquest divendres 18 de gener, el nom de l’alcaldessa de la Garriga és damunt la taula per a rellevar Elsa Artadi com a consellera de la Presidència, ja que aquesta última prepara el seu assalt a l’alcaldia de Barcelona com a número dos l’exconseller empresonat Joaquim Forn. A més, ha transcendit que la primera opció per a substituir-la, la candidata a l’alcaldia de Sabadell i diputada del PDECat al Congrés, Lourdes Ciuró, va declinar el recent oferiment.

Així, Meritxell Budó, molt propera al president legítim, Carles Puigdemont i amiga personal de l’exconseller de Presidència, Jordi Turull, podria haver sigut l’escollida per a ocupar el càrrec de màxima representant del Departament de Presidència, si bé també sona el nom de la mediàtica Míriam Nogueras, que té en contra ser una figura destacada del partit a Madrid i, per tant, un actiu molt important a la capital espanyola.

Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga des de 2011, va ser notícia el desembre passat per haver sigut part constituent del Consell per la República, presentat a Brussel·les, com a representant del PDECat i cara visible del municipalisme.

Actualment és, també, presidenta del Fons Català de Cooperació i vicepresidenta de la Diputació de Barcelona.

Article anteriorEl projecte Arrela’t es presentarà aquest diumenge
Article següentCom s’avançarà cap a la República? Ho explica Ramir De Porrata aquest dissabte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.