El projecte Arrela’t es presentarà aquest diumenge

0
Arrelat LG_gen_2019_01

La Garriga és un poble amb una gran tradició agrícola que, com arreu, les darreres dècades ha minvat a causa de la tendència global d’abandonar el món de la pagesia. Des de l’any passat, però, l’Ajuntament ha estat treballant en un projecte que vinculi els garriguencs amb la seva terra i, alhora, es generin espais d’intercanvi i vivències. Es tracta del projecte Arrela’t, que té com a objectiu dinamitzar el sector agrícola del poble en tots els seus àmbits i aspectes, implicant-hi el màxim de sectors (productors, comerciants, restauradors i administració) per tal d’aconseguir un consum responsable, de qualitat i de proximitat.

Així, s’ha treballat durant mesos analitzant la situació actual del municipi mitjançant estudis tècnics, entrevistes amb les parts afectades, reunions i un seguit d’activitats participatives i ara, un cop enllestit l’informe diagnòstic, es presentarà al públic, juntament amb el pla estratègic.

Serà el proper diumenge dia 20 de gener, a les 11 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Arrelat LG_gen_2019_02

Article anteriorHilari Raguer presentarà el seu darrer llibre a la Garriga
Article següentMeritxell Budó podria assumir la conselleria de Presidència de la Generalitat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.