L’espectacle per a la canalla ‘Un dia de Festa’ fa parada a la Garriga

0
203

El cinema transcendirà la pantalla el proper diumenge 20 de gener i farà les delícies dels més menuts gràcies a Un dia de Festa, l’espectacle itinerant que arriba a la Garriga i que ha programat música, teatre i molta festa pels que s’acostin al Cine Alhambra a partir de les 12 h i estiguin disposats a passar una estona d’allò més original i entretinguda acompanyats de família i amics.

Un dia de Festa és una proposta cultural de Pack Màgic on la música i l’animació esperen els infants (a partir de 3 anys) a la porta del cinema i els acompanyen fins a dins la sala, on els espera una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. Un cop acabat l’espectacle, la banda de música acomiadarà el públic i l’acompanyarà fins la sortida.

Les pel·lícules que es projectaran son:

Tipitips: Qui sagna? Jessica Laurén (Suècia, 2011)

La Unicorn Rémi Durin (França, 2017)

L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)

One, two, tree Yulia Aronova (França/Suïssa, 2015)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.