Aquest diumenge, Setè Aplec de la Sardana de la Garriga

0
Sardanes Aplec_LG_gen_2019_01

El proper diumenge dia 20 de gener tindrà lloc al pavelló de Can Noguera un nou Aplec de la Sardana, en la que serà la seva setena edició. Enguany, és la primera vegada que hi participaran tres cobles (Mediterrània, Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell) i, a més, s’hi estrenarà la sardana obligada de cobla del compositor Carles Segarra. Serà a partir de les 16:30 h.

En aquest nou aplec, s’hi interpretaran un total de 15 sardanes i dos ballables, moltes en format de conjunt. La sardana obligada de cobla que s’hi estrenarà (on tots els instruments hi executen un paper principal) representa una composició arriscada on la cobla llueix especialment. Carles Sagarra, autor de diverses sardanes, és compositor, instrumentista de flabiol, tible i tenora, professor de violí i flauta de bec. Ha estudiat al Conservatori Municipal de Barcelona i ha estat director de la Coral de La Passió d’Esparreguera.

L’Agrupació Sardanista de la Garriga, organitzadora de la trobada, explica que l’aplec “comptarà amb un concurs de colles improvisades, la prova del Bon sardanista (un test popular amb preguntes de contingut sardanista) o un concurs individual de sardana revessa”. Alhora, una de les singularitats de l’aplec és que “els assistents podran escollir, mitjançant el seu vot, una de les sardanes de conjunt que tocaran alhora les tres cobles d’entre 3 títols proposats”, tal i com apunten des de l’organització.

Com en edicions anteriors, s’espera l’assistència de més de mig miler de sardanistes de tot el país, essent les sis de la tarda el moment de màxima afluència de públic.

Sardanes Aplec_LG_2019_programa_02

Sardanes Aplec_LG_2019_programa_03

Article anteriorL’espectacle per a la canalla ‘Un dia de Festa’ fa parada a la Garriga
Article següentHilari Raguer presentarà el seu darrer llibre a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.