Assaboreix la ruta de l’oli de la Garriga

0
216

L’Associació Agrària de la Garriga ens proposa, un cop més, una ruta pels voltants del municipi per a descobrir la idiosincràsia del seu món rural tot passejant. Aquesta vegada, s’ha preparat un recorregut de 10 km apte per a tota la família que descobrirà el sector de llevant, dins del propi terme municipal. A mig camí, es donarà als assistents un entrepà de botifarra de la Garriga cuinada a la brasa i, al finalitzar l’activitat, al Mas de Can Nualart, s’hi oferirà un tastet d’olis de diferents varietats i de la collita d’aquest any.

La ruta programada de diumenge 27 de gener, començarà a les 8:30 h a la plaça del Silenci i transcorrerà al voltant de camps d’oliveres, majoritàriament de la varietat Vera típiques de la zona. Es requereix inscripció prèvia mitjançant la compra de tiquets a la parada del mercat de La Garriga Agrària i a Can Perris, a través del mail associacioagrarialg@gmail.com i per Whatsapp, als telèfons 629 29 45 13 (Alfons) i 687 79 98 48 (Jordi).

Aquí podeu consultar el recorregut de la ruta a través de l’aplicació Wikiloc.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.