Assaboreix la ruta de l’oli de la Garriga

0
Ruta Oli_LG_2019_01

L’Associació Agrària de la Garriga ens proposa, un cop més, una ruta pels voltants del municipi per a descobrir la idiosincràsia del seu món rural tot passejant. Aquesta vegada, s’ha preparat un recorregut de 10 km apte per a tota la família que descobrirà el sector de llevant, dins del propi terme municipal. A mig camí, es donarà als assistents un entrepà de botifarra de la Garriga cuinada a la brasa i, al finalitzar l’activitat, al Mas de Can Nualart, s’hi oferirà un tastet d’olis de diferents varietats i de la collita d’aquest any.

La ruta programada de diumenge 27 de gener, començarà a les 8:30 h a la plaça del Silenci i transcorrerà al voltant de camps d’oliveres, majoritàriament de la varietat Vera típiques de la zona. Es requereix inscripció prèvia mitjançant la compra de tiquets a la parada del mercat de La Garriga Agrària i a Can Perris, a través del mail associacioagrarialg@gmail.com i per Whatsapp, als telèfons 629 29 45 13 (Alfons) i 687 79 98 48 (Jordi).

Aquí podeu consultar el recorregut de la ruta a través de l’aplicació Wikiloc.

Article anteriorEls Reis d’Orient ja son de camí a la Garriga
Article següent15,3 milions per a preparar el terreny pel desdoblament de l’R3?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.