Els Reis d’Orient ja son de camí a la Garriga

0
181

Com cada any, els Reis Mags d’Orient visitaran la Garriga el dia abans d’omplir les llars de regals per a petits i grans (tan sols els que s’hagin portat bé durant tot l’any passat), i ho faran passejant pels carrers del centre del poble, repartint caramels i regals per tothom. Qui vulgui saludar-los, tan sols ha de sortir al carrer a partir de les 17:30 h i seguir el recorregut que faran des del Passeig, davant del Teatre El Patronat, fins la plaça de l’Església.

Aquest any, més de 100 participants donaran vida a la rua i es repartiran fins a 500 quilos de caramels sense gluten, en una cavalcada que recorrerà el Passeig i els carrers Rosselló, Banys, Samalús i Cardedeu, passarà per davant de la Font de Santa Digna i agafarà el carrer Calàbria fins arribar a la plaça de l’Església.

Reis mags_2019_02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.