Els Reis d’Orient ja son de camí a la Garriga

0
Reis mags_2019_01

Com cada any, els Reis Mags d’Orient visitaran la Garriga el dia abans d’omplir les llars de regals per a petits i grans (tan sols els que s’hagin portat bé durant tot l’any passat), i ho faran passejant pels carrers del centre del poble, repartint caramels i regals per tothom. Qui vulgui saludar-los, tan sols ha de sortir al carrer a partir de les 17:30 h i seguir el recorregut que faran des del Passeig, davant del Teatre El Patronat, fins la plaça de l’Església.

Aquest any, més de 100 participants donaran vida a la rua i es repartiran fins a 500 quilos de caramels sense gluten, en una cavalcada que recorrerà el Passeig i els carrers Rosselló, Banys, Samalús i Cardedeu, passarà per davant de la Font de Santa Digna i agafarà el carrer Calàbria fins arribar a la plaça de l’Església.

Reis mags_2019_02

Article anteriorEls Pastorets de la Garriga tornen al Teatre per Nadal
Article següentAssaboreix la ruta de l’oli de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.