Els Pastorets de la Garriga tornen al Teatre per Nadal

0
Pastorets LG_2018_01

Per dotzè any consecutiu, l’entitat Fem Pastorets ha preparat un espectacle transgressor del text de Josep Maria Folch i Torres, aquest cop amb un guió adaptat pels dos directors de l’obra d’enguany, Joan Monells i Lluís Pérez. L’innovador espectacle veurà la llum aquest proper 25 de desembre, dia de Nadal, a les 19 h, i també es podrà gaudir en tres representacions més: el 26 i 29 de desembre i el 12 de gener, també a les set de la tarda.

Els directors d’aquests nous Pastorets, els defineixen així:

Les darreres investigacions científiques aporten llum sobre quelcom que es sospitava des de feia temps però que encara ningú havia pogut demostrar: el conte dels Pastorets no és tan sols una rondalla sinó que els fets que s’hi relaten… van succeir de debò!

Per demostrar-ho, viatjarem al temps de Jesús, concretament fins un any abans del seu naixement, on ens trobarem un món gris i depriment. Una a una, l’infern havia guanyat totes les batalles que havia lliurat contra el cel i havia aconseguit entrar al cor i a l’ànima de tots els humans. De tots menys de dos pastorets, que havien estat vivint al marge de la resta de la gent.

Els Pastorets de la Garriga, que ja son un clàssic del panorama nadalenc municipal, compten amb la implicació d’unes 120 persones que els fan possible, d’edats compreses entre els 4 anys, els més joves, i els 83, l’actor més veterà. Molts d’ells, treballen des de fa molt per a oferir una obra de qualitat, que es desenvoluparà en uns decorats espectaculars gràcies a la feina dels darrers tres mesos de Francesc Garcia i el seu equip.

Les entrades es poden comprar anticipadament al web del teatre o una hora abans de l’espectacle, a les taquilles del Patronat de la Garriga.

Article anteriorLa qüestió laboral a l’Ajuntament de la Garriga, 6 mesos després
Article següentEls Reis d’Orient ja son de camí a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.