La Coral Sant Jordi torna a la Garriga 30 anys després amb un concert solidari

0
161

El proper dissabte dia 22 de desembre, la Parròquia de Sant Esteve de la Garriga acollirà un concert de l’emblemàtica formació coral catalana, on hi interpretaran el programa “Nadal a doble cor”, amb nadales tradicionals i grans obres del repertori sacre, la majoria escrites per la pròpia coral. Serà a les 21 h, amb entrada gratuïta, i servirà per a col·laborar amb La Marató de TV3 d’enguany, que està dedicada a la investigació del càncer, amb les donacions dels assistents a la sortida de l’actuació.

El concert de la Coral Sant Jordi oferirà “des dels motets renaixentistes pensats per a ser cantats durant  les celebracions eucarístiques fins a composicions dels nostres dies, passant per obres dels grans compositors romàntics que tant van desenvolupar l’escriptura coral”, segons paraules dels mateixos cantaires. A la part final, s’hi cantaran nadales tradicionals catalanes arranjades per compositors i alhora directors del nostre país.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.