Ja pots comprar la teva entrada per la Revetlla de Cap d’Any a Can Noguera

0
Cap dAny_La_Garriga_2018_01

Celebrar la festa de Cap d’Any prop de casa, sovint, és una de les opcions més llamineres pels que, després de les campanades, volen deixar-se anar sense patir per horaris, cotxes o soroll pels veïns. Com ve sent costum, a la Garriga s’hi ha programat una festa amb música festiva i refrigeris per a joves (a partir de 16 anys) i no tan joves a preus populars i fins ben entrada la matinada. Les barres seran gestionades per la sempre animada gent del Brou del Mestre.

Així, com en d’altres ocasions, la revetlla de Cap d’Any tindrà lloc al pavelló de Can Noguera a partir de les 00:45 h, enguanh amb les actuacions de Freak Out! i Animal Show. Les entrades ja han sortit a la venda anticipadament a l’OAC per 5 euros, però també es poden adquirir a taquilla la mateixa nit per 10 euros. En ambdós casos, no hi ha consumició inclosa.

Article anteriorCrida de La Torre del Fanal a participar a la seva assemblea
Article següentJoan Garriga comença aquest vespre un dejuni de tres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.