Crida de La Torre del Fanal a participar a la seva assemblea

0
La torre_del_fanal_logo_01

Des del febrer d’aviat farà cinc anys, La Torre del Fanal de la Garriga ha retornat a la vida després que el consistori en cedís la gestió al poble, que va recollir el guant quan es va constituir en associació sota el nom del clàssic edifici que els acollia. Ara, i després de diverses millores i d’una valoració global més que satisfactòria, es fa una crida a més implicació per part de la ciutadania per tal de seguir impulsant la multitud d’activitats i trobades que s’hi duen a terme. És per això que, La Torre del Fanal, ha programat una assemblea pel proper diumenge 16 de desembre a les 11 h i n’ha fet difusió a través del següent comunicat:

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Invitació a totes les associacions, entitats i persones de la Garrig. (I després… vermut de germanor!)

Després d’anys, per part de diferents associacions i entitats del poble, de demanar un espai de dinamització comunitària on trobar-nos, realitzar activitats i crear noves sinèrgies entre entitats i persones de la Garriga, el febrer de 2014 l’Ajuntament va cedir la gestió de la Torre del Fanal al poble.

Per fer-la efectiva, un conjunt d’entitats i persones a títol individual ens vàrem constituir en assemblea, i així va néixer l’associació «Torre del Fanal». Els primers anys van ser de molta feina: entre d’altres coses, es va redactar un conveni amb l’Ajuntament, es varen elaborar uns estatuts interns, es va dinamitzar i fer difusió de l’espai, es van demanar millores d’infraestructura, etc.

Després de gairebé cinc anys de funcionament, creiem que hem aconseguit els nostres objectius, que es poden concretar en una oferta regular de tallers i activitats, tant adreçades a adults com a infants, la programació d’exposicions, xerrades, festes i concerts, etc. Així mateix, s’ha consolidat la permanència d’una persona a temps parcial, i s’han endegat la remodelació de l’espai «office», que ara disposa de màquina de rentar plats i aigua corrent, l’ampliació d’espais amb les obres al segon pis, i, properament, la instal·lació d’un ascensor. Tot plegat ha fet possible que hi hagi un nombre cada vegada més gran de persones usuàries de l’espai.

L’assemblea ha anat fent créixer l’espai, però, actualment, per raons diverses, cada vegada hi ha menys persones que en formem part de manera activa, i aquest fet perjudica la dinamització que requereix l’equipament. És per això que fem una crida a totes les entitats, associacions i persones particulars que vulguin que aquest espai pugui continuar viu i créixer a assistir a l’assemblea extraordinària del dia 16 de desembre a les 11 h. I, en acabar, us convidem a un vermut de germanor!

LA TORRE ÉS DE TOTS! US HI ESPEREM!!!

Article anteriorSopresa en pantalla gran al Cine Alhambra
Article següentJa pots comprar la teva entrada per la Revetlla de Cap d’Any a Can Noguera
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.