La Bordalla explicarà en assemblea el projecte urbanístic de Can Poi

0
154

Dies enrere, l’Assembla de Joves de la Garriga La Bordalla va denunciar a través de les xarxes socials un projecte per a construir una urbanització a la zona boscosa de Can Poi, concretament a l’àrea del Torrent de la Mesquita (al mapa adjunt, marcada en vermell). Aquesta notícia va despertar la curiositat de molts garriguencs, la majoria dels quals desconeixia la iniciativa, i va suscitar un animat debat i multitud de preguntes al voltant del projecte, previst en un ecosistema ric en éssers vius.

Per tot plegat, i per a denunciar el que La Bordalla considera també repetir un error a nivell d’especulació urbanística, s’ha programat una assemblea oberta pel proper dijous dia 13 de desembre, a La Torre del Fanal, a les 20 hores. Allí hi donaran a conèixer amb profunditat el projecte i s’abordarà la possibilitat d’emprendre accions per tal d’aturar-lo.

La Bordalla facilita la següent informació sobre el projecte:

 

La Bordalla_projecte_can_poi_01

Fotografia extreta del Facebook de La Bordalla

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.