La Bordalla explicarà en assemblea el projecte urbanístic de Can Poi

0
La Bordalla_Can_Poi_des_2018_01

Dies enrere, l’Assembla de Joves de la Garriga La Bordalla va denunciar a través de les xarxes socials un projecte per a construir una urbanització a la zona boscosa de Can Poi, concretament a l’àrea del Torrent de la Mesquita (al mapa adjunt, marcada en vermell). Aquesta notícia va despertar la curiositat de molts garriguencs, la majoria dels quals desconeixia la iniciativa, i va suscitar un animat debat i multitud de preguntes al voltant del projecte, previst en un ecosistema ric en éssers vius.

Per tot plegat, i per a denunciar el que La Bordalla considera també repetir un error a nivell d’especulació urbanística, s’ha programat una assemblea oberta pel proper dijous dia 13 de desembre, a La Torre del Fanal, a les 20 hores. Allí hi donaran a conèixer amb profunditat el projecte i s’abordarà la possibilitat d’emprendre accions per tal d’aturar-lo.

La Bordalla facilita la següent informació sobre el projecte:

 

La Bordalla_projecte_can_poi_01

Fotografia extreta del Facebook de La Bordalla

Article anteriorMeritxell Budó, part constituent del Consell per la República
Article següentSessions de cinema ‘El dia més curt’ a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.