La BandelTenes recaptarà fons a la Garriga per Mans Unides

0
Mans Unides_concert_LG_2018_01

Per tal de millorar les instal·lacions educatives per a 400 nois i noies d’un barri marginal de la capital de Madagascar, Mans Unides mira de d’aconseguir finançament per tal de poder tirar endavant aquest projecte. És per això que, el proper 30 de novembre, s’ha organitzat un concert solidari a tal efecte, de la mà de la banda de músics BandelTenes, fundada el 2013 i que actuarà per primer cop a la Garriga.

Serà un concert sota la direcció de Josep Gomariz que tindrà lloc a l’Església de Sant Esteve aquest divendres a les 20 h. L’entrada serà gratuïta, però s’acceptaran donatius per a l’esmentat projecte.

Article anteriorEl Nadal també truca a la porta de la Fundació Maurí
Article següentSergi Sol: “O convertim la repressió en victòria o no guanyarem”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.