El Nadal també truca a la porta de la Fundació Maurí

0
Fundació Maurí_Festa_Nadal_2018_01

Aquest dissabte dia 1 de desembre, a partir de les 17:30 h, la Fundació Maurí de la Garriga oferirà un concert de música clàssica a càrrec de Thais Costa i Cecília Reguero, per a donar la benvinguda al Nadal. A banda d’aquesta actuació de violoncel i flauta travessera, que interpretarà obres d’autors relacionats amb la Garriga com ara Sancho Marraco, Blancafort o Narcisa Freixas, tindrà lloc l’encesa del pessebre de la fundació i una xocolatada popular.

Es podrà aprofitar l’activitat per a visitar de forma gratuïta la casa museu.

La Fundació Maurí va ser creada el 1969 i aquest proper 2019, se celebraran diferents actes en motiu dels 50 anys de la Fundació Maurí. La festa de Nadal, doncs, serà l’acte d’inici  de la celebració dels seus 50 anys de vida cultural a la Garriga.

Article anteriorTal dia com avui, fa 20 anys, naixia la Biblioteca Núria Albó
Article següentLa BandelTenes recaptarà fons a la Garriga per Mans Unides
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.