Novetats en la història de la Vil·la Romana de Can Terrers

0
151

Després d’anys de recerca i estudi, l’equip d’Abans Serveis Culturals farà públiques les novetats que es deriven de l’encàrrec de l’Ajuntament de la Garriga, que volia aprofundir en el coneixement d’un dels símbols més destacats del poble, la Vil·la Romana de Can Terrers.

Aquest estudi arqueoconstructiu presenta, doncs, novetats respecte el que fins ara coneixíem de les ruïnes romanes, de manera que els nous descobriments ens permetran rellegir la seva història.

Així, per tal de donar a conèixer els resultats de l’estudi, s’ha preparat una xerrada de presentació pel proper diumenge 2 de desembre, seguida d’una visita guiada al jaciment i d’un aperitiu romà per a tots els assistents. L’inici de l’activitat serà a les 11 h, a la capella de Santa Maria del Camí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.