Sergi Sol presenta el llibre sobre la tardor de 2017 a la Garriga

0
ERC llibre_Junqueras_nov_2018

El col·laborador més proper del vicepresident Oriol Junqueras, Sergi Sol, presenta el llibre “Oriol Junqueras, fins que siguem lliures” el proper dimecres 28 de novembre a Can Raspall (19:30 h). La novetat editorial d’Ara Llibres explica el rerefons de tot el que va passar al voltant del Primer d’octubre de 2017.

El llibre narra, analitza i contextualitza les dures decisions de la tardor catalana, entorn del referèndum d’autodeterminació de Catalunya: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l’ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l’aplicació del 155, l’estratègia d’ERC per eixamplar la base de l’independentisme, la celebració de les eleccions del 21-D i els entrebancs per configurar un nou Govern. Però, més enllà del relat apassionat i de la informació inèdita d’aquest període transcendental, hi ha la voluntat manifesta de reivindicar i fer justícia a la figura i el treball d’Oriol Junqueras. Un llibre que vol ser també un homenatge i un nou clam per exigir el seu alliberament.

Dolors Castellà, alcaldable d’ERC la Garriga, donarà la benvinguda a l’autor en nom de la secció local dels republicans.

Dia: Dimecres, 28 de novembre de 2018

Hora: A les 19:30 h

Lloc: Can Raspall, C. dels Banys 40, La Garriga

Article anteriorArpa i veu ressonaran a les parets de La Doma aquest dissabte
Article següentOdre del dia del Ple municipal de novembre de 2018

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.