Eugenio reviurà al Cine Alhambra a finals de novembre

0
Eugenio Documental__01

L’aclamat documental sobre la vida d’una de les figures humorístiques més importants de la història del país, la d’Eugeni Jofra Bafalluy, veurà la llum el proper divendres 30 de novembre al Cine Alhambra de la Garriga, en una jornada dedicada al mític personatge que comptarà amb l’actuació estel·lar del seu millor imitador, el garriguenc Beto, i amb un posterior col·loqui amb el fill de l’artista, Gerard Jofra.

El documental, amb una durada de 94 minuts, repassa la vida i la trajectòria de l’excèntric Eugenio, que va marcar generacions senceres gràcies a la seva habilitat innata per a explicar acudits des del seu posat inalterable. Un públic sovint aliè a una existència carregada de llums i ombres, on la mort prematura del seu gran amor, Conchita Alcaide, va marcar un punt d’inflexió del qual mai se’n va arribar a recuperar del tot.

Ara, gairebé dues dècades després de la seva mort, s’estrena aquest llargmetratge dirigit per Xavier Baig i Jordi Rovira i produït per Televisió de Catalunya i Televisión Española.

Article anteriorMireia Sallarès presenta ‘Las Muertes Chiquitas’ a la Garriga
Article següentArpa i veu ressonaran a les parets de La Doma aquest dissabte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.