La Pista número 2 aviat tindrà parets

0
Pista 2_la_Garriga_2013_Marc_Bellmunt

Cinc anys després que s’enllestís el sostre que cobreix la Pista número 2 de la Garriga, situada a la zona escolar de Ca n’Illa, finalment comencen les feines que permetran tancar completament el recinte, així com millorar altres aspectes de l’espai poliesportiu com ara els vestidors (amb dutxes noves i canvi de l’enrajolat ) o el mur que envolta la pista, després que les fortes pluges de les darreres setmanes en fessin caure una part.

De la mateixa manera, s’arranjarà el sistema de desguàs i es refarà i asfaltarà la rampa d’accés al complex per a millorar-ne l’accessibilitat. Tot plegat, unes actuacions que formen part de la segona fase del projecte d’adequació de la pista, que durarà uns tres mesos i culminarà, en un futur, amb la tercera part, consistent en la construcció d’uns nous vestidors.

Article anteriorL’advocat de Puigdemont oferirà una conferència a la Garriga
Article següentEls millors esportistes del municipi son premiats en una nova Nit de l’Esport
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.