La Pista número 2 aviat tindrà parets

0
160

Cinc anys després que s’enllestís el sostre que cobreix la Pista número 2 de la Garriga, situada a la zona escolar de Ca n’Illa, finalment comencen les feines que permetran tancar completament el recinte, així com millorar altres aspectes de l’espai poliesportiu com ara els vestidors (amb dutxes noves i canvi de l’enrajolat ) o el mur que envolta la pista, després que les fortes pluges de les darreres setmanes en fessin caure una part.

De la mateixa manera, s’arranjarà el sistema de desguàs i es refarà i asfaltarà la rampa d’accés al complex per a millorar-ne l’accessibilitat. Tot plegat, unes actuacions que formen part de la segona fase del projecte d’adequació de la pista, que durarà uns tres mesos i culminarà, en un futur, amb la tercera part, consistent en la construcció d’uns nous vestidors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.