La Garriga clama ‘Prou violència masclista’

0
172

Amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones a l’horitzó –és el proper 25 de novembre-, a la Garriga s’hi han programat una gran quantitat d’activitats durant tot aquest mes per a debatre, denunciar i fer pedagogia de la lacra que suposa la violència masclista en la nostra societat.

Així, des d’avui mateix i fins l’1 de desembre, es podrà assistir a conferències, activitats i tallers, entre d’altres. Tot plegat, organitzat per l’Ajuntament de la Garriga, CCOO, SORIRA i La Garriga Societat Civil, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Violencia masclista_2019_03

Violencia masclista_2019_02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.