Els bombers extingeixen un nou incendi al centre de la Garriga

0
176

Aquest migdia, pels volts de les tres de la tarda, els Bombers han estat avisats d’un incendi a un pis del carrer Calàbria, al centre del poble. Cinc dotacions, juntament amb la Policia Local i el Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya, s’han desplaçat al lloc dels fets i han aconseguit extingir el foc, que s’havia originat a una butaca d’un àtic del número 14, al cap de pocs minuts d’haver rebut l’avís.

Els veïns de l’immoble han estat evacuats al carrer mentre durava l’actuació dels Bombers i, per sort, no s’ha hagut de lamentar cap ferit. Això sí, el pis afectat pel foc ha patit desperfectes evidents a causa de l’incendi que, a més, ha provocat una fuita d’aigua que ha repercutit en l’immoble de sota.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.