Més de 50 persones de la Garriga es manifesten a Lledoners a l’acte de la campanya ‘Free’

0
ERC Lledoners_nov_2018_01

Un autocar amb una cinquantena de persones ha assistit l’acte de la campanya ‘Free’, a Lledoners, aquest dijous 1 de novembre. Vuit autocars noliejats per la comarcal d’Esquerra Republicana han portat més de 400 persones de diferents poblacions, alhora que d’altres també han arribat al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada amb vehicles particulars.

L’acte “1 any d’injustícia, 1 any de perseverança” ha congregat més de 15 mil persones al costat del centre penitenciari, en un acte que ha començat amb l’actuació musical de David Fernández, Feliu Ventura i Lluís Llach, entre d’altres. L’exlíder de la CUP ha llegit una carta conjunta dels set presos polítics masculins de Lledoners, mentre que familiars dels represaliats també han llegit cartes individualitzades, com la d’Oriol Junqueras, on diu “que d’aquí uns anys tothom veurà que haurà valgut la pena, perquè aquest procés, com diu sempre Raül Romeva, no és fàcil, no és ràpid, no és indolor, però és irreversible”.

També hi ha participat la diputada Elisenda Alamany, del sector sobiranista dels Comuns, així com s’ha projectat un vídeo de Marta Rovira des de l’exili suís. El president del Parlament, Roger Torrent, i el vicepresident català, Pere Aragonès, han tancat l’acte, que s’ha acomiadat amb l’actuació del grup Strombers.

La campanya ‘Free’ va néixer entorn de les amistats i contactes d’Oriol Junqueras a Sant Vicenç dels Horts, la Universitat Autònoma de Barcelona, els mitjans de comunicació i el Parlament Europeu, que comparteixen la seva voluntat d’internacionalitzar la causa de Catalunya i democratitzar les institucions europees. El col·lectiu pretén aglutinar la ciutadania i recollir suport social i internacional arreu pels drets fonamentals dels represaliats del primer d’octubre.

Acord + ERC la Garriga

Article anteriorAposta de la Garriga per les energies renovables
Article següentEls bombers extingeixen un nou incendi al centre de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.