Diverses activitats per celebrar la Castanyada i Halloween a la Garriga

0
Castanyada Cine_Alhambra_01

Aquest dimecres dia 31 d’octubre, tothom qui vulgui celebrar la Castanyada i/o elnouvingut Halloween podrà fer-ho a la Garriga gràcies a la multitud de propostes que se’ns ofereixen des de diferents àmbits.

Per una banda, l’incansable Centre Excursionista Garriguenc proposa una Castanyada prevista pel dia 31 a la plaça de l’Església, a partir de les 19:30 h, activitat que repetiran l’endemà a l’Asil Hospital i el dia 2 de novembre a Can Queló, davant la seva seu.

Al seu torn, el Barri de Dalt també preveu celebrar amb castanyes el dia previ a Tots Sants, però amb l’al·licient afegit pels més joves d’un estand de maquillatge de terror, des de les 17:30 h.

La companyia teatral Frec A Frec també proposa passar por amb una obra que es passarà en horaris diferents, tant el dimecres 31 com el dissabte 3 de novembre, a la casa de Can Ramos (carrer Figueral 59). Cal reserva prèvia a circuitteatral@gmail.com, especificant dia i hora.

Per últim el Cine Alhambra també se suma a la moda de Halloween amb la projecció de la terrorífica pel·lícula Hereditary, barrejada amb castanyes, moniatos i vi dolç, a banda d’un curtmetratge sorpresa.

Castanyada CEG_01

Remors 

Castanyada Barri_de_Dalt_01

Article anteriorEls atletes podran tastar La Mitja demà dissabte
Article següentLa Garriga tindrà càmeres de vigilància a les entrades del poble
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.