Autocars cap a Lledoners per a exigir la llibertat dels presos polítics

0
ERC Free_Junqueras_nov_2018

El dijous dia 1 de novembre, commemorarem el primer any de presó de Joaquim Forn i Oriol Junqueras davant la presó de Lledoners. Des de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya, estem tramitant la sortida d’autocars gratuïts des de la Garriga. Serà a les 15 h, per tal de ser al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada a les 17 h, on hi ha programat un acte multitudinari.

Apunteu-vos el més aviat possible, deixant el nom i el nombre de persones amb qui vindreu, al correu electrònic lagarriga@esquerra.cat o per Whatsapp al telèfon 667 62 67 80. No cal dir que podeu fer córrer aquesta proposta a tots els vostres contactes i grups del poble.

ERC la Garriga

Article anteriorEl CEG es dona a conèixer durant la seva Diada Social
Article següentOdre del dia del Ple municipal d’octubre de 2018

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.