La Nit de l’Esport torna el 5 de novembre

0
154

Un any després d’haver recuperat la Nit de l’Esport -la qual va deixar de celebrar-se l’any 2006-, enguany l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga ja té a punt una nova edició, amb la qual es premiarà, al marge dels esportistes i/o equips amb millors resultats, totes aquelles persones que representin valors com el compromís, el respecte, la solidaritat o la responsabilitat.

Aquesta festa es farà el proper dia 5 de novembre, quan s’anunciaran els guardonats escollits per un jurat integrat pel regidor d’Esports, Joan Esteban, el tècnic d’Esports, Jordi Batllori i els periodistes esportius Jordi Roig (Ràdio Silenci) i Jordi Calls (VOTV i La Jornada del Vallès).

Nominats a millors esportistes, equips i entrenadors:

finalistes

Mencions especials:

thumb mencions especials

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.