La Garriga pateix l’episodi de pluges torrencials més fort de l’any

0
Pluges oct_2018_01

Durant les darrers hores, la Garriga ha estat un dels molts municipis afectats per les abundants pluges derivades de l’acostament de l’Huracà Leslie, que ha arribat al nostre territori ja en forma de borrasca, deixant algunes dades extraordinàries des del punt de vista meteorològic. Aquestes s’han recollit a l’estació meteorològica de l’ajuntament i n’han deixat algunes tan impactants com els 100,4 mm caiguts tan sols en 24 hores, entre diumenge i dilluns.

El més rellevant de tot plegat, però, segurament ha estat la intensitat de la pluja, que va arribar a acumular 35,7 mm en tan sols 30 minuts, entre les 02:50 i les 03:20 de diumenge, amb una punta de precipitació de 240,0 mm/h a les 03:09 h; la pluja màxima que es va recollir en 5 minuts va ser 12,0 mm, de les 03:05 h a les 03:10 h, mentre que en 10 minuts va ser 20,9 mm, de les 03:05 h a 03:15 h.

Per la seva banda, el cabal del riu Congost ha pujat fins als 200 m3/s a les 05:00 h (font ACA), una dada que feia anys que no es donava i de la que se’n va fer ressò Televisió de Catalunya en el seu noticiari en horari de màxima audiència.

Per a més informació es pot consultar la meteo de la Garriga en directe als següents enllaços:

http://meteo.lagarriga.cat/AjuntamentGarriga01.htm

http://www.meteoclimatic.net/perfil/ESCAT0800000008530D?screen_width=1536

Article anteriorLa Torre del Fanal es vesteix de festa aquest dissabte
Article següentCal recolzar els pressupostos del PSOE?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.