La Garriga s’endinsa en unes noves Jornades Modernistes

0
188

Des d’avui a les set de la tarda i durant tot el cap de setmana, la Garriga comptarà amb multitud d’activitats, tallers i visites guiades programades per a gaudir d’unes noves Jornades Modernistes, cita més que consolidada que pretén donar a conèixer una de les èpoques de més esplendor a nivell de Catalunya i, especialment, al nostre poble.

Així, la plaça de Can Dachs i el carrer Centre comptaran amb una representació d’un espai modernista i termal on tothom podrà submergir-se de ple en el modernisme gràcies a la mostra d’oficis d’època que, entre d’altres, permetrà veure i emprovar-se vestuari i complements, així com fer-se pentinats espectaculars. A més, també s’hi faran tallers de vitralls modernistes i esgrafiats per als més menuts.

Un altre dels plats forts d’aquestes jornades seran les teatralitzacions que ha organitzat el Centre de Visitants sobre la vida de l’arquitecte Manel Raspall, així com les esperades visites guiades als edificis més emblemàtics del poble.

Completaran les Jornades Modernistes d’aquest any 2018 desenes d’activitats, entre les que en destaquen una conferència amb motiu de l’Any Fabra, un concert-vermut amb pianola, circ, dansa, un carruatge llançadora al Passeig, una desfilada de moda modernista o gastronomia especial a diversos restaurants del municipi.

Consulta aquí la programació completa.

Notícia relacionada: Publicació Guia del Modernisme d’estiueig a la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.